Anunturi

Parteneri


Sponsori

Sponsori

11 iulie 2014

Multipli campioni naționali Simona Băncilă și Răzvan Marcu sunt singurii componenți ai SCM Deva care au îndeplinit baremele de calificare și au obținut biletele de participare la Campionatul European din Armenia, programat la finalul lunii. Colega lor Luminiţa Boroş a realizat baremul doar pentru proba de echipe, dar va rata competiția continentală deoarece România nu va prezenta și o echipă feminină.

Țintesc locurile 1-6

Cei doi arcași din Aninoasa, legitimați la SCM Deva, au țintit „regește” la „Cupa Regală” de la Iaşi, desfășurată la finalul săptămânii trecute, și au reușit îndeplinirea baremurilor pentru competiția continentală. 

Alături de cei doi sportivi din județul nostru din delegația tricoloră la Campionatul European vor mai face parte Daniel Ciornei (CSM Iași) și Andrei Dănilă (CSM Suceava). „Simona și Răzvan au reușit să îndeplinească baremurile de calificare și vor concura la Campionatul European. 

Luminița Boroș a îndeplinit baremul doar pentru proba de echipe, însă România nu va prezenta și echipă la competiția continentală”, a precizat antrenorul Viorel Hăbian.

Toți cei patru arcași componenți ai echipei naționale a României se vor întâlni azi la București, unde vor efectua un stagiu de pregătire, înaintea plecării la Europene, sub comanda antrenorului Viorel Hăbian și directorului tehnic din Coreea de Sud. Sâmbăta viitoare, în 19 iulie, tricolorii de la tir cu arcul vor pleca la Campionatul European care este programat în perioada 20-27 iulie, în Armenia. „Obiectivul sportivilor este clasarea pe locurile unu-șase, atât la individual feminin și masculin, cât și la echipe masculin. În plus, ne propunem obținerea a două locuri care asigură calificarea la Jocurile Europei programate n 2015”, a punctat Viorel Hăbian.